Menu dagschotel
De Zonnebloem biedt elke werkdag een dagschotel aan. Deze wordt via een self-service systeem aangeboden in de cafetaria.
Door de voorzorgsmaatregelen in het kader van de coronacrisis worden de maaltijden voortaan enkel via take-away voorzien. Ophalen kan tussen 11 u en 12 u 30.
Evenens naar aanleiding van de maatregelen in het kader van de coronacrisis worden de maaltijden die anders tijdens het weekend zijn voorzien in het woonzorgcentrum Ter Linden, tijdelijk niet aangeboden.
De kostprijs voor de dagschotel bedraagt € 6.70 voor mensen ouder dan 55 jaar. De kostprijs voor een dagschotel voor mensen jonger dan 55 jaar bedraagt € 10.
Inschrijven is nodig tegen de vrijdag voordien. Er kan niet cash betaald worden, maandelijks wordt er een factuur opgemaakt voor de maaltijdgebruiker. Betalen doe je dan via overschrijving.
Het menu:
maandag | 04/01 | kaasburger, vleesjus, rode kool | aardappelen |
dinsdag | 05/01 | gepaneerde vis, tartaarsaus, spinazie | puree |
woensdag | 06/01 | kalkoenfilet, sinaassaus, groenten | geb. aardappel |
donderdag | 07/01 | rundsstoofvlees, gegrilde tomaat | gratin aard. |
vrijdag | 08/01 | gebakken vis, witte wijnsaus | preipuree |
zaterdag | 09/01 | ||
zondag | 10/01 | ||
maandag | 11/01 | varkensblanket, wortelen | rijst |
dinsdag | 12/01 | gehaktschotel, bloemkool | puree |
woensdag | 13/01 | kipfilet stroganoff, gemengde sla | rösti aardappel |
donderdag | 14/01 | hamrol, kaassaus, witloof | puree |
vrijdag | 15/01 | wijting, currysaus, gestoofde groenten | aardappelen |
zaterdag | 16/01 | ||
zondag | 17/01 | ||
maandag | 18/01 | kalkoencordonbleu,jagersaus,appelmoes | peterseliepuree |
dinsdag | 19/01 | varkensstoofpotje grootmoeders wijze | geb. aardappel |
woensdag | 20/01 | hutsepot met braadworst, bruine saus | |
donderdag | 21/01 | lasagne | |
vrijdag | 22/01 | hoki filet, mosterdsaus, gestoofde prei | kruidenpuree |
zaterdag | 23/01 | ||
zondag | 24/01 | ||
maandag | 25/01 | stoofvlees vlaamse wijze, boontjes | aardappelen |
dinsdag | 26/01 | visburger, vissaus, slaatje | natuuraardappel. |
woensdag | 27/01 | vol-au-vent | puree |
donderdag | 28/01 | jagerschotel met broccoli | puree |
vrijdag | 29/01 | omelet, warme tomaat | geb. aardappel |