Vacatures Woonwinkel West en (W)Integratie

  • 1 februari 2021

Woonwinkel West

Heb je interesse in het beleidsdomein wonen? Werk je zelfstandig, planmatig, gestructureerd en nauwkeurig? Je zoekt zaken graag ten gronde uit en cijfergegevens schrikken je niet af? Dan ben jij misschien de geknipte deskundige wonen.

Je komt terecht in een dynamisch team. In tandem met de coördinator ondersteun je de gemeenten op vlak van woonbeleid. Je ondersteunt de technisch adviseur bij de procedures woningkwaliteit. Samen met onze administratieve expert volg je dossiers leegstand en verwaarlozing op.

DVV Westhoek zoekt een collega voor Woonwinkel West voor een voltijds contract van onbepaalde duur. Samen met het team werk je voor de gemeenten van de woonwinkel: Diksmuide, Houthulst, Kortemark, Lo-Reninge en Veurne.

Je vindt meer informatie via deze pagina.

(W)Integratie

Werk je graag samen met jongeren? Draag jij graag je steentje bij aan integratie van nieuwkomers en kansarmen? Ben jij een geboren organisator met een duidelijke visie in het maatschappelijk belang? Bouw dan mee aan de toekomst van jongeren via dit uniek ESF-project.

Als verbindingscoach bouw je mee aan een actief netwerk waarin signalen en noden van jongeren naar boven komen. Deze signalen en noden worden onder jouw aansturing door het partnerschap en andere relevante actoren vertaald naar een vernieuwende, laagdrempelige en kwalitatieve hulp- en dienstverlening waarin de jongere en zijn omgeving centraal staan. Een goede relatie tussen de partners en relevante actoren onderling is hierbij cruciaal. Als verbindingscoach ben je hierbij de verbindende factor.

Je vindt meer informatie via deze pagina.