Take-away Bib

Vanaf 25 mei gaat de bib opnieuw open, met een aangepaste dienstverlening. Wie dat verkiest, kan nog verder een beroep doen op de Take-Away Bib! 

Het principe is eenvoudig: jij vraagt de materialen aan die je wenst, de bib zet ze klaar voor jou in de inkom van Stadskantoor De Seylsteen op een afgesproken moment. Je moet wel lid zijn van de Veurnse bib om hiervan gebruik te kunnen maken!

Je kan ten vroegste 24 uur na je reservatie jouw materialen komen ophalen. Zo hebben de bibmedewerkers tijd om alle pakketen klaar te zetten.

Alles gaat na gebruik in quarantaine, zodat alle mogelijke aanwezigheid van het coronavirus verdwenen is.

Vul het onderstaande formulier om je bestelling door te geven!

Zit je met vragen, contacteer de bib dan liefst via info.bib@veurne.be. Als je geen mail hebt, kun je ook opbellen op 058 33 55 82. Hou er echter rekening mee dat de balie niet steeds bemand is.

Hoe vraag je materialen aan?

Je noteert in het onderstaande formulier de gewenste materialen. Maak je keuze via veurne.bibliotheek.be. Klik op 'Waar staat het' om te zien of het werk niet uitgeleend is. Let op: klik NIET op 'Reserveer' in de catalogus, want dan worden er reserveringskosten aangerekend. Je kan ook de link kopiëren of een lijstje maken via Mijn Bibliotheek. Je mag je ook laten verrassen en je vraag ruimer formuleren (tuinboeken, thrillers, boeken voor kinderen van een bepaalde leeftijd …) Je kan volgens het nieuwe dienstreglement 15 materialen ontlenen, voor 4 weken.

Ben je risicopatiënt?

Dan kunnen wij de materialen een 3-tal dagen na jouw aanvraag aan huis laten bezorgen door vrijwilligers van #8630altegoare. Bezorg ons in dit geval een omschrijving van jouw risico.

Materialen afhalen

Kom de materialen afhalen op het afgesproken uur, en respecteer de regels van social distancing: hou voldoende afstand van elkaar bij het aanschuiven en kom liefst alleen.

Inleveren

Dit is enkel mogelijk via de inleverbus, maar is niet noodzakelijk omdat we verlengen tot het moment waarop de bibliotheek terug een normale werking kan aannemen.
 

 

Dit kan elke werkdag tussen 10 en 12 u en opnieuw tussen 13 en 17.30 u.
: