Pop-up Suikerstad

pop-up suikerstadDeze zomer bouwen we de werf van het Suikerpark om tot een culturele, maar ook kindvriendelijke Pop-up Suikerstad! Het is nog even wachten tot de nieuwe stadswijk afgewerkt zal zijn, maar heb je zin om al eens te proeven van de toekomstige sfeer? Kom dan tussen 16 juli en 16 augustus zeker een kijkje nemen.

Via verschillende pop-upactiviteiten maak je kennis met de identiteit van het Suikerpark. Daar zal je binnenkort kunnen wonen, ontspannen en werken in een groene en bruisende omgeving. In de gezellige Pop-up Suikerstad kan je deze zomer urenlang vertoeven! Lees een tijdschrift of strip uit de pop-up bibliotheek of beleef een virtueel mini-concert aan de pop-up muziekschool.

In het Trebla pop-up museum stap je binnen in de surrealistische en kleurrijke wereld van de Veurnse kunstenaar, Albert Mahieu. Ook aan de kids werd gedacht! Zij kunnen hun energie kwijt op het speelplein en ontdekken heel wat dieren op de kinderboerderij. Jouw dorst lessen kan nadien in de trendy pop-up urbanbar met in de achtergrond de uit-de-grondrijzende Suikertorens. Kortom, voor elk wat wils!