News

  • 28 mei 2020
N8 thumbnail

Werken op de N8

Vanaf dinsdag 2 juni krijgt de N8 Ieperse Steenweg in Veurne een nieuwe toplaag in asfalt.  Verkeer kan beurtelings door. Het einde van de werken is voorzien tegen vrijdagavond 5 juni maar slecht weer kan die datum nog doen opschuiven. 
mondmasker
  • 27 mei 2020

De mondmaskers zijn er

De mondmaskers zijn er! We zullen deze op vrijdag 29 mei van 15 tot 19 uur en op zaterdag 30 mei van 10 tot 13 uur verdelen aan alle Veurnaars. Je komt hiervoor naar een afhaalpunt in jouw dorp of wijk. Deel dit bericht met mensen die geen toegang hebben tot het internet.
  • 18 mei 2020

Opnieuw wekelijkse markt

In Fase 2 van de exitstrategie maakt de Nationale Veiligheidsraad het opnieuw mogelijk om openbare markten te organiseren tot maximum 50 marktkramers.
SocialeDienst-heldenplein
  • 22 april 2020

De Sociale Dienst: steeds tot je dienst!

Coronamaatregelen of niet, de Sociale Dienst blijft zich keihard inzetten voor alle Veurnaars! De dienst is elke dag bereikbaar via 058 33 23 37 of sociale.dienst@veurne.be. 
  • 27 mei 2020

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

[UPDATE] Woensdag 27 mei: De Nationale Veiligheidsraad heeft een exitstrategie opgestart. Je vindt de informatie via https://www.veurne.be/exit-corona
mondmasker
  • 14 mei 2020

De mondmaskers komen er aan

Wanneer zullen we de mondmaskers krijgen? En hoe zullen deze worden verdeeld? We hebben de terechte vragen de voorbije dagen vaak ontvangen van jullie!
laptop school
  • 22 april 2020

Laptops en tablets voor pre-teaching

Vanaf 20 april worden de scholen verwacht om aan pre-teaching te doen. Dit houdt in dat de scholen, al dan niet digitaal, lessen zullen voorzien. Wil je online les volgen, maar heb je geen eigen laptop of tablet? Of ken je een jongere die zo'n toestel zou kunnen gebruiken?
  • 20 mei 2020

Ooststraat is tijdelijk een woonerf

De Ooststraat is opnieuw toegankelijk voor het verkeer. De Technische Dienst heeft de straat ingericht als woonerf.
Veurne Stadsbeeld Winter
  • 14 mei 2020

Wat na corona? Economisch relanceplan voorgesteld

De coronacrisis heeft Veurne de afgelopen maanden stevig in z’n greep gehouden. De strenge maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad hadden en hebben enorme gevolgen voor de lokale economie, het gezin, het welzijn, de vrije bewegingsruimte en de handhaving ervan.
mondmasker corona
  • 22 april 2020

Gratis mondmaskers voor alle inwoners

Veurne heeft 12.000 mondmaskers besteld voor al haar inwoners en dit via Think Pink. Op deze manier is elke inwoner straks beter beschermd én steunt de stad een goed doel.