News

  • 16 juli 2021
Tura iconisch

Tura 80!

We hebben er helaas een jaar moeten op wachten, maar op 1 augustus kunnen we dan eindelijk de tachtigste verjaardag van onze meest beroemde ereburger vieren!
belleman
  • 16 juli 2021

BK Bellemannen op 8 augustus

Op 8 augustus zullen de luidste klokken van het land weergalmen over de Grote Markt van Veurne. Bellemannen en -vrouwen uit verschillende Belgische steden zullen strijden om de nationale titel.   
coronavirus algemeen
  • 18 juni 2021

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

[UPDATE DONDERDAG 1 JULI] Information all languages: www.integratie-inburgering.be/corona-meertalige-info
mondmaskerplicht afgeschaft
  • 8 juni 2021

Veurne versoepelt mondmaskerplicht

Vanaf morgen 9 juni zal je op het openbaar domein in onze stad geen mondmasker meer moeten dragen. Het college van burgemeester en schepenen heeft beslist om de federale coronamaatregelen te volgen. 
persfoto veurne kweekt
  • 30 juni 2021

Veurne Kweekt: ondersteuning voor startende ondernemers

Het stadsbestuur blaast het project Veurne Kweekt nieuw leven in. Hiermee worden ondernemers begeleid tijdens de opstartfase. Een belangrijk onderdeel is dat Stad Veurne actief zoekt naar leegstaande handelspanden die kunnen worden benut voor beginnende ondernemers.
coronacertificaat
  • 16 juni 2021

COVID-certificaat

Het COVID-certificaat nodig? Via https://covidsafe.be kan je de app downloaden om het certificaat aan te vragen of vind je de nodige alternatieven! Je krijgt ook antwoorden op de meest gestelde vragen.
suikerpark warmtenet
  • 26 juni 2021

Suikerpark krijgt innovatief warmtenet

Primeur: eerste warmtenet dat volledig op restwarmte voedingsbedrijf draait
reservelijst vaccinatiecentrum
  • 14 juni 2021

Johnson&Johnson ook mogelijk voor mensen jonger dan 41

Momenteel worden mensen jonger dan 41 jaar standaard niet uitgenodigd voor een vaccinatie met een Janssen-vaccin in de vaccinatiecentra.
groepsfoto slim fietspad
  • 31 mei 2021

Slim fietstracé doorheen Suikersite

In Veurne is het nieuw fietstracé dat het stadcentrum met de bedrijvenzones verbindt officieel ingereden. Zo wordt voor de Veurnaars een belangrijke ‘missing link’ weggewerkt, en trekt Veurne resoluut de kaart van fietsstad.