Wist je dat je elke werkdag vanaf 12u terecht kan in Dienstencentrum De Zonnebloem voor een lekkere dagschotel? Wellicht wel! Wist je ook dat samen met anderen een maaltijd nuttigen jou gelukkiger maakt, eenzaamheid doorbreekt en bijdraagt tot een betere gezondheid? Vermoedelijk wel!
Maar wist je dat je sedert begin februari ook in het weekend kan genieten van een lekkere maaltijd in de Brasserie van WZC Ter Linden Veurne?! Top toch?
Let wel: hiervoor moet je ook vooraf reserveren en dit kan bij het Dienstencentrum via 058 31 57 78 of zonnebloem@veurne.be. De betaling gebeurt maandelijks via facturatie.
Kostprijs voor soep - hoofdgerecht - dessert:
- Personen ouder dan 55: 7,83 euro
- Personen jonger dan 55: 11,69 euro
Menu kan steeds door onvoorziene omstandigheden gewijzigd worden
vrijdag | 01/03 | Vis van de dag, kervelsaus, jonge wortelen | aardappelen |
zaterdag | 02/03 | Ovenschotel, gehakt, broccoli | puree |
zondag | 03/03 | Ossentong, Madeirasaus, champignons | kroketten |
maandag | 04/03 | Kalkoen cordon bleu, gevogeltejus, witte kool | puree |
dinsdag | 05/03 | Spaghetti |
|
woensdag | 06/03 | Winterstoofpotje, tomaat met vinaigrette | frieten |
donderdag | 07/03 | Kipfilet, zoetzure saus, chinese groenten | nasi goreng |
vrijdag | 08/03 | Vis van de dag, Dijonaisesaus | wortelpuree |
zaterdag | 09/03 | Chipolata, tijmsaus, bloemkool in bechamel | aardappelen |
zondag | 10/03 | Varkensgebraad, jagerssaus, gebakken witloof | gratin |
maandag | 11/03 | Kippenbil, Provençaalse saus | gebakken aard. |
dinsdag | 12/03 | Lasagne |
|
woensdag | 13/03 | Stoofvlees, bourguignon, witloofsalade | frieten |
donderdag | 14/03 | Gevogelteworst, bruine saus, spruitjes met spek | aardappelen |
vrijdag | 15/03 | Vis van de dag, currysaus, brunoisegroentjes | tagliatelle verdi |
zaterdag | 16/03 | Vogelnestje, tomatensaus | preipuree |
zondag | 17/03 | Kalkoenrollade, champignonsaus, perzik | kroketten |
maandag | 18/03 | Kipfilet, pepersaus, Vlaamse groenten | aardappelen |
dinsdag | 19/03 | Boomstammetjes, vleesjus, spinazie in room | puree |
woensdag | 20/03 | Americain | frieten |
donderdag | 21/03 | Kalkoenpave, dragonsaus | broccolipuree |
vrijdag | 22/03 | Vis van de dag, Hollandaisesaus, prei | aardappelen |
zaterdag | 23/03 | Vogelnestje, tomatengroentensaus | puree |
zondag | 24/03 | Varkensgebraad, roomsaus, gebakken witloof | kroketten |
maandag | 25/03 | Kip krokantje, vleesjus, courgette Provençale | puree |
dinsdag | 26/03 | Boerenbraadworst, vleesjus, rode kool met appel | aardappelen |
woensdag | 27/03 | Rundsstoofvlees, rauwkostsalade | frieten |
donderdag | 28/03 | Macaroni, broccoli |
|
vrijdag | 29/03 | Vis van de dag, duglérésaus, brunoisegroentjes | puree |
zaterdag | 30/03 | Slavink, jagersaus, erwtjes op Franse wijze | aardappelen |
zondag | 31/03 | Opgevulde kalkoen, gevogeltejus, boontjes | kroketten |