Groepsaankoop Groene Stroom

  • 9 december 2019

Betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Gelukkig kan je hier gemakkelijk iets aan doen. Schrijf je vóór 12 februari in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig. Je kan hiervoor terecht op www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop.

Op 12 februari organiseert de Provincie West-Vlaanderen een veiling waarop de deelnemende energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een eenjarig contract voor elektriciteit en/of gas. Uiterlijk op 28 februari krijg je een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige bod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleiden de provincie je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe interessanter het aanbod! Al meer dan 250.000 gezinnen en bedrijven gingen jou voor.

Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Wil je je inschrijven of heb je graag meer informatie? Surf naar www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop  of bel naar 0800 18 711.