Gratis infosessie zonnepanelen en zonneadvies

  • 29 maart 2022

Niemand ontsnapt momenteel aan de hoge energieprijzen. Eén van de mogelijkheden om de factuur wat te temperen is het voorzien in eigen stroomvoorziening via zonnepanelen. In Veurne liggen op slechts 7% van de geschikte daken zonnepanelen. Er is dus nog een gigantisch potentieel voor hernieuwbare energie aanwezig. Over zonnepanelen en al dan niet terugdraaiende tellers is de afgelopen tijd heel wat gezegd en geschreven waardoor veel mensen zijn beginnen twijfelen aan deze investering. Het stadsbestuur van Veurne vindt het daarom belangrijk om je correct te informeren zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken over de aanschaf van zonnepanelen. Met de organisatie van een infoavond zonnepanelen en een gratis advies zonnepanelen hopen we hieraan tegemoet te komen.
We werken hiervoor samen met de vzw Impact en studie- en consultancybureau Zero Emission Solutions (ZES).

Tijdens de infoavond krijg je uitleg  over de mogelijkheden van zonne-energie: hoe werken zonnepanelen, wat brengen ze op, hoeveel bedraagt de terugverdientijd, welke subsidies zijn er, hoeveel kost de investering? Ook de impact en mogelijkheden van de digitale meter, energiebeheersystemen en thuisbatterijen komen aan bod. Heb je na de presentatie toch nog vragen? Na afloop is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wil je graag een telefonisch of online advies op maat van jouw woning, neem dan contact op met ZES op het nummer 053/41.66.66 (tijdens de kantooruren). Wil je 's avonds een afspraak, dan kan je deze hier inplannen.
Zowel een kleine vraag als een uitgebreid advies behoren tot de mogelijkheden. Ook wie  ondersteuning nodig heeft bij het aanvragen of beoordelen van offertes zonnepanelen helpen we op weg. Je krijgt een schriftelijke neerslag van het advies
Let op, het aantal adviezen is wel beperkt. 

De infoavond zonnepanelen gaat door op 6 april om 20u in De Zonnebloem in Veurne, Zuidstraat 67. We vragen om in te schijven via volgend formulier.