De REDDY Keukens Arena!

  • 30 april 2021

Van 15 juni tot 5 september kan je in het Sportpark genieten van zomerse podiumactiviteiten in de … REDDY Keukens Arena. De keukenbouwer uit de Pannestraat wordt naamsponsor van deze tijdelijke houten arena. 

ARENA REDDY KEUKENS 2Het filiaal van REDDY Keukens maakt deel uit van een internationale groep, maar heeft een 100% Veurns DNA. De zaakvoerders zijn Reinhilde De Brabandere en Tom Declerck en alle medewerkers wonen in onze stad. Met financiële en logistieke steun zorgt REDDY Keukens ervoor dat de Zomerarena op een hoog kwalitatief niveau activiteiten kan aanbieden, en dit zowel voor de bezoekers als de organisatoren. We spreken voortaan van de REDDY Keukens Arena!

Intussen loopt de kalender mooi vol. We zullen deze binnenkort bekend maken. Maar er zijn nog enkele data vrij, waaronder alle dagen waarop de Rode Duivels in actie komen op het Europees kampioenschap voetbal. Organisatoren die in de REDDY Keukens Arena een wedstrijd willen vertonen op groot scherm, kunnen Visit Veurne contacteren via infotoerisme@veurne.be of 058 33 55 31.