De mondmaskers komen er aan

  • 14 mei 2020

Wanneer zullen we de mondmaskers krijgen? En hoe zullen deze worden verdeeld? We hebben de terechte vragen de voorbije dagen vaak ontvangen van jullie!

De mondmaskers zullen worden verdeeld op dorp- of wijkniveau. Er komen verschillende afhaalpunten. Iedere inwoner zal worden uitgenodigd om op een aangeduid tijdstip de mondmaskers voor het huishouden te komen afhalen. Je zal kunnen kiezen uit drie maten: large, medium en small.

Kan je de mondmaskers op het voor jouw aangeduide moment niet afhalen? Geen probleem! We zorgen voor een oplossing.

Wil je helpen bij de verdeling van mondmaskers? Meld je aan via www.veurne.be/8630altegoare/vrijwilliger.

In de afhaalpunten zullen alle voorzieningen aanwezig zijn om de social distancing te garanderen en om de hygiënische voorschriften na te leven.

Wanneer kan je de mondmaskers afhalen? We hebben deze besteld op 22 april, met het vooruitzicht op een levering half mei. Wegens de enorme wereldwijde vraag naar maskers kregen we van Think Pink de melding dat er lichte vertraging is. Zeker eind deze maand mei zullen de Veurnse mondmaskers worden geleverd. De productie is volop bezig!

Eens we de exacte leverdatum weten, start de communicatie voor de afhaalprocedure. Volg onze communicatiekanalen voor de laatste updates.