Info

Voor veel mensen is het een opluchting om in een assistentiewoning te komen wonen. De eigen woning is soms te groot en kan niet meer onderhouden worden. Het is soms ook te gevaarlijk om nog thuis te blijven wonen, want de woning is niet aangepast aan de noden. Veel mensen fleuren op door de sociale contacten die ze in een assistentiewoning opbouwen. Iedereen zorgt voor elkaar. De polyvalente ruimtes zijn het kloppende hart van de residenties. Een assistentiewoning is een ideaal middel tegen eenzaamheid en sociaal isolement. Bewoners behouden hun privacy, maar dat in een volledig aangepaste omgeving.

Met Lime hebben wij 30 woongelegenheden in aanbod. Een plaats waar onze bewoners in alle vrijheid hun keuzes maken. De keuzevrijheid van onze bewoners stellen wij dan ook centraal en gaan we altijd respecteren

Daarnaast kunnen de bewoners met al hun vragen en zorgen terecht bij onze woonassistent. Zo helpt hij de bewoners onder meer met het organiseren van de thuiszorgdiensten. Is hij het aanspreekpunt voor klachten in het gebouw. Biedt hij een luisterend oor. Helpt hij met het organiseren van boodschappenhulp, een afspraak te organiseren bij andere diensten, is hij de schakel als onze bewoners deel willen nemen aan activiteiten/diensten van het WZC Ter Linden of LDC De Zonnebloem... 

En nog zo veel meer! Elke vraag wordt door onze assistent met de nodige zorg opgenomen tot er samen met de bewoner een antwoord is gevonden! 

De veiligheid van onze bewoners vinden wij heel belangrijk!  Ons noodoproepsysteem is jouw garantie dat er 24 op 7 permanentie voorzien is. Dit zorgt voor zekerheid en gemoedsrust als bewoner. Vanuit woonzorgcentrum Ter Linden wordt er na jouw oproep zo snel mogelijk hulp voorzien door een verpleegkundige. Indien na de crisiszorg extra dagelijkse verzorging nodig is, wordt ook deze door Ter Linden voorzien en dit tot de dienst van jouw keuze de zorgen kan overnemen.

Onze infrastructuur heeft de nodige aanpassingen zodat onze bewoners in alle comfort kunnen genieten van het wonen. Er zijn handgrepen in het toilet en de douche en er zijn geen opstappen.  Alles is rolstoeltoegankelijk, er zijn ruime liften en gangen en alle voorzieningen zijn makkelijk bereikbaar.

In het gebouw zijn er twee gemeenschappelijke ruimtes voorzien. Deze staan ter beschikking van onze bewoners. De gemeenschappelijke tuin zorgt er voor dat onze bewoners kunnen genieten van een mooi stukje groen. 

Er zijn in de kelder garages aanwezig! Daar kan je als bewonder de auto, fiets parkeren of ander materiaal opbergen. De fiets kun je ook parkeren in de fietsenstalling gelegen bij de ingang van de gemeenschappelijke tuin. 

Meer info? 

Neem contact op met de woonassistent John Calcoen, hij helpt je graag verder.