Ambrajaze

AANBOD

Ambrajaze biedt een langdurige schoolvervangende dagbesteding aan voor jongeren die uit verschillende maatschappelijke systemen vallen. Het gaat onder andere om jongeren die niet meer te motiveren zijn voor school, ze kampen als het ware met een “school-burn-out”. We bieden deze jongeren de kans om vanuit zichzelf terug in beweging te komen en te ontdekken welke richting ze uit willen. Zo krijgen ze kansen om terug te schakelen naar school en/of werk. Via het aanbieden van ateliers, mede aangeboden door vrijwilligers, spelen we in op de interesses van jongeren.

 

DOELGROEP

Onze werking staat open voor jongeren tussen 12 en 25 jaar. Leerlingen uit het secundair onderwijs vormen onze kerndoelgroep, met specifieke aandacht voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg.

 

LOCATIES

  • De werking in Veurne, die doorgaat op dins– en donderdagen, bevindt zich in Jeugdhuis De Pallette, Noordstraat 140 te 8630 Veurne.

  • Sinds februari 2020 is er ook op dins- en donderdagen werking in Ieper, dit om in te spelen op de maatschappelijke noden in de brede regio van Ieper. De werking gaat door in de lokalen van Be You, Scholierenpad, Ieper (achterkant Delhaize).

 

CONTACTPERSONEN

Gilles Maene
gmaene@arktos.be
0499 87 66 28 – 059 70 10 14

Lisa Gobert
lgobert@arktos.be 
0486 55 31 12 – 059 70 10 14