BKO Benjamien staat in voor opvang tijdens verlengde herfstvakantie

  • 27 oktober 2020

De Buitenschoolse kinderopvang Benjamien staat alweer paraat om mogelijke opvangproblemen door de verlengde herfstvakantie op te lossen! De kinderen tot 12 jaar kunnen ook op 9, 10, 12 en 13 november in de locaties Veurne en Bulskamp terecht.

Stad Veurne zorgt voor noodopvang. Let wel, deze opvang is enkel voorzien voor ouders die aan het werk zijn! We vragen ook om je kinderen zelf op te vangen als je thuis bent. Dit helpt de verspreiding van het coronavirus te stoppen! Heb je jouw kinderen ingeschreven voor opvang, maar wil je toch annuleren? Dit kan kosteloos.

Ouders die nog op zoek zijn naar een oplossing voor 12 en 13 november kunnen zich voor vrijdag 6 november 12 uur inschrijven. Bestaande gebruikers krijgen een link via het programma Tjek. Nieuwe gebruikers vinden meer info via deze pagina.

Door het stijgend aantal besmettingen is er opvang binnen de eigen schoolbubbel.  Dit wil zeggen dat iedere school een eigen lokaal zal hebben waar de kinderen ook zullen eten.

Belangrijk: zit je als ouder in quarantaine of isolatie, dan is het verboden op je kind(eren) naar de opvang te sturen!

We vragen om fruit en koek, een eigen drinkfles en de boterhammen mee te geven. Noteer zeker de naam op alle dozen en flessen!

Voor de allerkleinsten die nog bezig zijn met zindelijkheidstraining vragen we voldoende reservekledij mee te geven. Bespreek dit met de begeleiding bij het brengen van je kind, zodat het voor ons team zeker duidelijk is hoe we je kind hierin best begeleiden!

In BKO Benjamien geldt Code Rood. Je kan als ouder niet meer binnen in de opvangruimte. Er mag maar één ouder in de inkomruimte wachten.