Behaag je tuin!

  • 8 september 2021

Jouw tuin, groot of klein, kan een verschil maken voor natuur, klimaat en je eigen goed voelen. Plant een boom, haag of klimplant. Maak van je tuin een fijne plek voor vogels, bijen en vlinders. En geniet zelf ook van de bloesems, het fruit en de schaduw. Met een groepsaankoop via Regionaal Landschap Westhoek kan je ze nu voordelig aankopen!

Wat kan je bestellen?

  • Bomen, ook geschikt voor kleinere tuinen; bomen die geen last hebben van natte voetjes; bijvriendelijke bomen zoals fruitbomen, linde, boskers, veldesdoorn, europese vogelkers. 
  • Gemengde hagen: bloesem- en bessenheg, 
  • Vogelbosje, start-to-bos pakket …

Kijk op www.behaagjetuin.be voor meer aanbod van gemengde pakketten voor hagen, heggen, hoogstam(fruit)bomen, wilgenhutten en klimplanten. Regionaal Landschap Westhoek en Stad Veurne garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed en klimplanten aan een goede prijs. Registreer je op www.behaagjetuin.be en bestel online tussen 1 september en 15 oktober. Het bestelde plantgoed haal je af op het gemeentelijk verdeelpunt op zaterdag 18 december.

Wens je ondersteuning en advies? Met concrete vragen over je bestelling en de aanplanting in je tuin kan je contact opnemen met je regionaal landschap via info@rlwesthoek.be. Ook de milieudienst Stad Veurne kan je wegwijs maken. Je bereikt onze medewerker via 058 33 55 79.

In augustus, september en oktober organiseert Regionaal Landschap op 5 plekken in de Westhoek een infosessie/ workshop Boom zoekt Tuin. Info op www.rlwesthoek.be!