#8630altegoare wordt hét vrijwilligersplatform

  • 3 september 2020

Een crisis brengt ook kansen! Tijdens de coronaperiode hebben we gezien dat heel wat Veurnaars bereid waren om vrijwillig aan de slag te gaan via het platform #8630altegoare.

Tientallen vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat niemand de voorbije maanden in de kou bleef staan. Het was een bijzonder aangename vaststelling dat in Veurne heel wat vrijwilligers zich hard inzetten voor hun medemensen. Zo werden via het stedelijke initiatief #8630altegoare alle Veurnse 80-plussers opgebeld, werden er boodschappen gedaan, zijn er honderden mondmaskers genaaid, werden de mondmaskers vlot verdeeld aan alle inwoners … 

#8630altegoare krijgt nu een doorstart en wordt hét platform om alle vrijwilligerswerk binnen de stad te bundelen. Zowel Stad Veurne als externe organisaties kunnen via www.veurne.be/8630altegoare bekend maken naar welke vrijwilligers ze op zoek zijn. Daarnaast kunnen mogelijke vrijwilligers zich ook via deze pagina aanmelden. 

Wil je als organisatie jouw zoektocht via het platform bekend maken? Vul het formulier in op de webpagina en jouw oproep zal worden gepubliceerd.